Стосується бронювання: у "Резерв+" з'явилася нова функція

У "Резерв+" з'явилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.
Стосується бронювання: у "Резерв+" з'явилася нова функція
Ілюстративне фото / facebook.com/MinistryofDefence.UA

У застосунку "Резерв+" з'явилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. Про це повідомили в Міністерстві оборони.

Читайте також:

Послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони.

Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг". Щоб отримати актуальний статус, після отримання сповіщення необхідно:

  • Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.
  • У спадному меню вибрати "Оновити документ".

Читайте також:

"Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію в застосунку "Резерв+" на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини", - зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Раніше ми писали, що тепер керівники критично важливих підприємств та підприємств, які забезпечують потреби Сил оборони, можуть забронювати співробітників через портал "Дія".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK