Після Великодня зростає кількість виїздів з України: на кордоні з Польщею з'явилися черги

На українсько-польському кордоні збільшився потік людей та транспорту на виїзд з України.
Після Великодня зростає кількість виїздів з України: на кордоні з Польщею з'явилися черги
На кордоні з Польщею зростає потік машин на виїзд з України / dpsu.gov.ua

У пунктах пропуску на українсько-польському кордоні прикордонники фіксують збільшення потоку осіб та транспорту. Це пов'язано з завершенням Великодніх свят, повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Останні дані щодо здійснення пропускних операцій свідчать про поступове збільшення кількості осіб, які перетинають кордон у напрямку виїзду з України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, протягом останніх днів кількість пропущених через українсько-польський кордон щодоби становить близько 25 тис. осіб та понад 5 тис. одиниць транспорту.

Для перетину кордону легковиками та автобусами найчастіше обирають пункт пропуску "Шегині" на Львівщині та "Устилуг" на Волині, трохи менша динаміка у "Краківці" та "Раві-Руській". Тож перед цими пунктами пропуску спостерігається скупчення транспорту.

Читайте також:

При цьому найменший пасажиропотік спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угринові". Громадянам рекомендують обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Раніше ми писали, що з 18 травня 2024 року в Україні почне діяти новий мобілізаційний закон, у зв'язку з чим для деяких категорій громадян можуть змінитися правила перетину кордону.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK