"Охматдит" повністю відбудують: Кабмін спрямував 100 млн грн на першочергові роботи

Уряд спрямував 100 млн грн на першочергові відновлювальні роботи в "Охматдиті", а всі постраждалі отримають виплати.
"Охматдит" повністю відбудують: Кабмін спрямував 100 млн грн на першочергові роботи
Лікарня "Охматдит" після обстрілу 8 липня / facebook.com/MNS.GOV.UA

Україна повністю відбудує "Охматдит", який було пошкоджено внаслідок ворожого обстрілу Києва 8 липня. На першочергові відновлювальні роботи Кабмін спрямував 100 млн грн. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Починаємо роботи вже зараз. Міністерство охорони здоров'я, Міністерство економіки та Міністерство фінансів відразу після трагедії отримали вказівку опрацювати питання щодо виділення коштів для відновлення і допомоги постраждалим", - розповів очільник уряду.

За його словами, кожній родині з дітьми, яка постраждала від російської атаки на лікарню, разом із ЮНІСЕФ буде виділена допомога в розмірі 10 тис. 800 грн на кожного члена родини.

Прем'єр-міністр також зазначив, що президент Володимир Зеленський поставив завдання в найкоротші терміни знайти локацію для переїзду лікарів та пацієнтів зі зруйнованих та пошкоджених корпусів.

Читайте також:

"Такі локації вже знайдені. Це Київські обласні клінічні лікарні №1 та №2. Надаємо відповідне доручення про початок переміщення. Важливо, щоб на новому місці діти отримали весь необхідний комплекс медичних послуг", - додав Шмигаль.

Раніше ми писали, що 8 липня 2024 року РФ випустила по Україні 38 ракет різних типів. Країна-агресор витратила на масовану атаку від $200 млн до $250 млн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK