Незважаючи на гучні заяви: Які компанії досі залишаються на ринку РФ

Компанія PepsiCo засудила агресію РФ проти України. Проте не пішла з російського ринку, а лише обмежила асортимент товарів у Росії.
Незважаючи на гучні заяви: Які компанії досі залишаються на ринку РФ
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Незважаючи на заяви про вихід із ринку РФ, деякі міжнародні компанії досі працюють на російського споживача. Зокрема, Philip Morris, PepsiCo, Nestle та інші. Про це повідомляє в Telegram Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Тютюнова компанія Philip Morris ще 24 березня заявила, що працює над варіантами виходу з російського ринку. Станом на 11 травня вона припинила випуск низки сигаретних продуктів та призупинила маркетингову діяльність у РФ. Але Philip Morris і надалі виплачує зарплату своїм співробітникам у Росії, а отже, сплачує податки до бюджету країни-агресора.

Читайте також:

Компанія PepsiCo засудила агресію РФ проти України. Проте не пішла з російського ринку, а лише обмежила асортименти товарів у Росії.

"Також маніпулюють і деякі інші компанії, які публічно засуджують дії Росії, але продовжують наповнювати бюджет країни-агресора", - йдеться в повідомленні.

Серед компаній, які, незважаючи на гучні заяви, все одно залишилися на російському ринку, хоч і зменшили свою присутність, Nestle, MARS, Danone, Procter & Gamble та низка інших.

Публикация Центра противодействия дезинформации при СНБО Украины в Telegram
Публикация Центра противодействия дезинформации при СНБО Украины в Telegram

Раніше ми писали, що одна з найбільших у світі торгових мереж із продажу меблів та товарів для дому IKEA продовжила період виплати заробітної плати майже 15 тис. працівників у Росії до серпня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK