Тепер "Москвич": Завод Renault у Росії перейменували

Також змінили керівника підприємства. Ним став заступник голови департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Москви.
Тепер "Москвич": Завод Renault у Росії перейменували
Иллюстративное фото / depositphotos.com

ЗАТ "Рено Росія" офіційно перейменували на АТ "Московський автомобільний завод Москвич". Зміни було внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб 3 червня. Про це повідомляє РБК.

Керівником підприємства замість Яна Птачека став заступник голови департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Дмитро Пронін. У реєстрі також зазначається, що співвласником компанії є ТОВ "Центр розвитку технологій", який через АТ "Особлива економічна зона "Зеленоград" контролюється департаментом майна Москви.

Читайте також:

Зазначається, що угода про передачу російських активів Renault державі та уряду Москви відбулася в середині травня. За словами мера Москви Сергія Собяніна, на заводі відновлять виробництво автомобілів під маркою "Москвич".

Раніше ми писали, що через відсутність необхідних комплектуючих калінінградський завод "Автотор" став виробляти менше автомобілів, ніж до вторгнення РФ в Україну. Тож керівництво підприємства запропонувало співробітникам альтернативну роботу, а саме збір урожаю замість збирання іномарок.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK