Виробник шин Michelin йде з російського ринку: Бізнес передадуть місцевому управлінню

Michelin підтверджує, що технічно неможливо відновити виробництво, зокрема через проблеми з поставками.
Виробник шин Michelin йде з російського ринку: Бізнес передадуть місцевому управлінню
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Французький виробник шин Michelin, один із лідерів у своїй галузі, оголосив про намір передати бізнес у Росії місцевому управлінню до кінця 2022 року. Про це говориться на сайті компанії.

"Після зупинення виробничої діяльності в Росії 15 березня Michelin підтверджує, що технічно неможливо відновити виробництво, зокрема через проблеми з поставками в умовах загальної невизначеності", - повідомили в компанії.

Читайте також:

Таким чином група змушена запланувати передачу всіх своїх операцій у Росії до кінця 2022 року та розглядає можливість передачі контролю над своїми адміністративними, торговельними та виробничими операціями нинішньому місцевому керівництву.

Зазначається, що нова організація працюватиме через незалежну від Michelin структуру.

Читайте також:

У Michelin Russia працює близько 1000 чоловік, зокрема 750 на заводі в Давидовому за 100 км від Москви. Річна виробнича потужність заводу становить від 1,5 до 2 млн шин, переважно для легкових автомобілів.

"Продажі Michelin у країні становлять 2% від загального обсягу продажів групи та 1% від світового виробництва автомобільних шин", - додали в компанії.

Раніше ми писали, що американський виробник спортивного одягу Nike повністю йде з Росії. Рішення було ухвалене через три місяці після припинення діяльності в країні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK