На Львівщині викрили канал незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон

Чоловіки шукали "клієнтів", котрі мали намір уникнути мобілізації до лав ЗСУ, та "забезпечували" їх фіктивними документами для перетину кордону.
На Львівщині викрили канал незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон
Правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб за кордон / dpsu.gov.ua

На Львівщині правоохоронці затримали двох громадян України, які сприяли чоловікам у незаконному перетині державного кордону. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

Ділки, якими виявилися мешканці Івано-Франківської області, шукали "клієнтів", які мали намір уникнути мобілізації до лав Збройних сил України, та "забезпечували" їх фіктивними документами для перетину кордону.

Чоловіки виготовляли документи про опікунство над людьми з інвалідністю та тими, які потребують постійного догляду. Так зловмисники переправили за кордон 28 ухилянтів.

За результатами проведених обшуків було виявлено та вилучено предмети та документи, що підтверджують причетність фігурантів до здійснення незаконної діяльності.

Читайте також:

Аферистів затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали, що у Львівській, Миколаївській та Одеській областях правоохоронці викрили канали переправлення військовозобов'язаних через державний кордон України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK