Кабмін пропонує розширити закон про "інвестиційних нянь": Що відомо

Уряд пропонує поширити закон про "інвестнянь" на сфери енергоефективності й гарячого водопостачання.
Кабмін пропонує розширити закон про "інвестиційних нянь": Що відомо
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Уряд подав до Верховної Ради законопроєкт, яким буде вдосконалено положення закону про "інвестиційних нянь". Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Попри війну, ми маємо одразу сім заявок від великих інвесторів, які зараз готові вкладати кошти, створювати нові робочі місця та експортні надходження", - наголосив він.

Читайте також:

За словами прем'єр-міністра, змінами пропонується надати преференції закону проєктам від 12 млн євро, тоді як нині цей поріг становить 20 млн євро. 

Крім того, будуть розширені сфери, у яких можна реалізовувати відповідні проєкти. Зокрема, на виробництво енергоефективних будівельних матеріалів, кліматичного обладнання, систем опалення та кондиціонування, а також гарячого водопостачання.

Як зазначив Шмигаль, такі зміни сприятимуть тому, що бізнес інвестуватиме сотні мільйонів у важливі для економіки та країни проєкти.

Раніше ми писали, що Міжнародна фінансова корпорація (IFC), яка входить до структури Світового банку, виділила 30 млн доларів для інвестицій в Україну та Молдову.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK