Продавали неіснуючі товари та послуги: на Дніпропетровщині викрили шахраїв

Аферисти створювали сторінки фейкових магазинів у соцмережах та пропонували псевдооренду житла.
Продавали неіснуючі товари та послуги: на Дніпропетровщині викрили шахраїв
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Правоохоронці Дніпропетровської області викрили групу зловмисників, які продавали неіснуючі товари та послуги. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Так, троє мешканців Кам’янського в соцмережах створили більше десятка сторінок-магазинів, де пропонували мототехніку, мобільні телефони, генератори тощо. Також зловмисники нібито надавали послуги оренди житла на гірськолижних курортах на заході України.

За товари та послуги вони брали передплату на підконтрольні банківські рахунки, однак надалі припиняли спілкування з клієнтами. Так шахраї ошукали більше сотні громадян. Загальна сума збитків становить понад 1,2 млн грн.

Читайте також:

Правоохоронці провели 13 обшуків за місцями проживання зловмисників і в їхніх автівках. Було вилучено ноутбуки, мобільні телефони, банківські картки, SIM-карти, "чорнові" записи.

Двом фігурантам оголошено підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Раніше ми писали, що співробітники кіберполіції Запоріжжя викрили шахрая, який продавав неіснуючі генератори. Аферист, перебуваючи під вартою, ошукав громадян майже на 100 тис. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK