Працівники підприємств Аурум Груп закликали припинити політичне переслідування керівниці компанії Альони Лебедєвої

Працівники підприємств Аурум Груп закликали припинити політичне переслідування керівниці компанії Альони Лебедєвої
media.aurumgroup.ua

Трудові колективи підприємств, що входять до складу української багатопрофільної промислово-інвестиційної групи Аурум, вважають безпідставним, виключно із політичним підґрунтям, тиск з боку силових структур, що здійснюється на пані Лебедєву та групу компаній, яку вона очолює, результатом якого буде втрата країною бізнесу, який годує тисячі українських родин, йдеться у листах-зверненнях, опублікованих на офіційному сайті компанії:

«Вважаємо, що введення персональних санкцій є продовженням абсолютно не аргументованого тиску з боку окремих силовиків, що здійснюється на Альону Лебедєву та групу Aurum вже понад рік. Ще рік тому було порушено кримінальну справу на підставі того, що одне з підприємств групи, а саме Свеський насосний завод у 2017-2018 роках(!) здійснювало поставки насосної продукції цивільного(!) призначення на територію рф (слід зазначити, що такі поставки відбувались без жодного порушення вимог чинного на той час законодавства України з дотриманням всіх митних формальностей)».

«На нашу думку, виключно через існування родинного зв’язку, здійснюється необґрунтований тиск як на Альону Лебедєву, так і на тисячі робочих місць в компаніях. Фактично такі дії це є внутрішня диверсія проти економіки країни та довіри до верховенства права в України. Адже жоден суд не зможе підтвердити обґрунтованість висунутих звинувачень, країна втратить патріотично орієнтований бізнес, тисячі українців втратять роботу, а невеличкі міста – основне джерело податків».

Також, як зазначається у одному із листів-звернень, протягом останніх 6 років група компаній Аурум Груп впроваджувала технології і виробництва, які повинні були дозволили заміщати російські товари на українському ринку:

 «За ініціативою Альони Лебедєвої, у період 2017-2023 років, були проведені безліч нарад на найвищому рівні, прес-конференцій, направлено десятки листів до Президента та Прем’єр-міністра України, розроблені проекти нормативних актів – з метою знизити негативний вплив російської федерації на стратегічну сферу залізничних перевезень в Україні. Про все це можна знайти інформацію, опубліковану в інтернеті в десятках ЗМІ».

Відповідні листи-звернення трудових колективів підприємств групи Аурум направлено, зокрема, до Президента України, голови СБУ, секретаря РНБО та бізнес-омбуцмена.

media.aurumgroup.ua

media.aurumgroup.ua

media.aurumgroup.ua

Нагадаємо, 12 травня 2023 року указом Президента України введено рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12.05.23 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" в перелік осіб якого за поданням Служби Безпеки України внесено в тому числі Лебедєву Альону Павлівну.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK