Український бізнес може отримати грантову підтримку від міжнародної організації

Постраждалий від війни малий бізнес та мешканці трьох регіонів отримають підтримку від міжнародної організації з міграції.
Український бізнес може отримати грантову підтримку від міжнародної організації
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міжнародна організація з міграції (МОМ) надасть допомогу постраждалим від війни громадянам та малому бізнесу в Київській, Чернігівській та Полтавській областях. Про це повідомили в Мінекономіки.

Читайте також:

Проєкт "Рішення в сфері безпеки людини в Україні" фінансується Урядом Японії та реалізується МОМ з 31 січня по 30 жовтня 2023 року в зазначених областях. 

Зазначається, що в межах проєкту МОМ надасть грантову підтримку 30 мікро- та малим підприємствам для їхнього відновлення та розширення можливостей працевлаштування в Київській, Чернігівській та Полтавській областях. 

Крім того, 300 мешканців цих регіонів із-поміж вразливих категорій, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, які повернулися в громади, зможуть здобути професійні навички, аби знайти роботу або відкрити власний бізнес. Зокрема, вони зможуть опанувати спеціальність швачки, кондитера, бухгалтера, тестувальника програмного забезпечення, водія вантажного автомобіля, перукаря, манікюрника тощо.

Читайте також:

Люди, що пройдуть навчання, також отримають обладнання чи інструменти, необхідні їм для роботи.

Раніше ми писали, що в Україні стартує новий грантовий проєкт, який передбачає надання безповоротних грантів мікробізнесу для забезпечення безперервності діяльності та поновлення переміщених підприємств.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK