Чергова курйозна ситуація зі стейблкоїнами
Реклама

Чергова курйозна ситуація зі стейблкоїнами
Пресс-служба

На тлі нещодавнього спаду на криптовалютному ринку виникло цікаве явище: адреси, на яких накопичилися значні запаси стейблкоїнів, таких як Tether і USDCoin, затихли. Що ж означає ця незвичайна тиша для крипторинку? Пресслужба сервісу Eezy.cash, що представляє криптообмінник у Польщі, Україні та інших країнах, спробує розібратися в цій статті.

Стейблкоїни залишаються стабільними

В одному з недавніх постів Santiment було наведено інтригуючий аналіз конкретних власників гаманців, які отримали назву "дельфіни" або "акули". Ці люди тримають на балансі від $10 000 до $100 000 у стейблкоїнах. Увагу привернула відсутність спроб конвертації цих стабільних монет в інші активи протягом останнього тижня липня.

Одне з можливих пояснень відсутності руху полягає в тому, що інвестори і трейдери знаходять розраду у відчутній стабільності обраних ними монет. В умовах "турбулентності" на криптовалютному ринку ці активи слугували надійним притулком.

З іншого боку, таке затишшя може означати глибоку впевненість у поточному ринковому тренді. До нещодавнього спаду криптовалютний ринок пережив вражаючий зліт, коли біткоїн досяг вражаючих максимумів, наприклад подолав ціновий діапазон у $30 000.

На тлі глобального падіння цін на криптовалютному ринку дані компанії Coin Market Cap показали, що загальний ефект виявився не таким руйнівним, як очікувалося. Наразі обсяг криптовалютного ринку становить близько 1,1 трлн доларів США, утримуючись у районі трильйона доларів.

Однак варто зазначити, що обсяг торгів свідчить про дещо інше. За той самий період часу обсяг торгів помітно знизився — більш ніж на 9%. Це свідчить про те, що якщо ринкова вартість зберегла свою силу, то торговельна активність знизилася більш істотно.

Загальний обсяг продажів на криптовалютному ринку склав понад 43 млн. дол. Хоча ця сума може здатися значною, вона тьмяніє порівняно зі 130 млн дол. на піку ринка.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK