ВПО та сім'ї з дітьми можуть отримати кошти на власну справу: деталі

Благодійна організація планує підтримати не менше сотні підприємницьких проєктів.
ВПО та сім'ї з дітьми можуть отримати кошти на власну справу: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Благодійна організація "СОС Дитячі Містечка" оголосила грантову програму на створення або відновлення бізнесу. ВПО та сім'ї з дітьми можуть отримати кошти на власну справу. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Так, до 150 тис. гривень можуть отримати батьки родин із дітьми з-поміж ВПО, які проживають чи зареєстровані в одній з областей: Полтавській, Київській, Івано-Франківській, Чернівецькій або Львівській. Також мають чинний статус ФОП, який вимушено призупинив діяльність. Або якщо ВПО готові відкрити його протягом найближчого місяця.

Зазначається, що організатори планують підтримати не менше сотні підприємницьких проєктів. Сумарний бюджет конкурсу - 10 млн гривень.

Читайте також:

У межах програми учасники отримають триденне офлайн-навчання від профільних фахівців, а також консультації експертів та менторський супровід у розробці й реалізації бізнес-плану.

Подати заявку на участь у програмі можна за посиланням.

Раніше ми писали, що в Україні 50 малих підприємств, які постраждали від повномасштабного вторгнення й готові розвивати бізнес у сфері постачання товарів першої необхідності, зможуть отримати грантову допомогу за програмою EU4Business.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK