Як заощадити, купуючи Айфон: 5 безпечних хитриків
Реклама

Як заощадити, купуючи Айфон: 5 безпечних хитриків
Пресс-служба

Новий оригінальний Айфон не може коштувати дешево. Це преміальний флагман, вартість якого відповідає ціновій політиці виробника. Платити доводиться за ексклюзивність програмної оболонки, якість екрана, імідж та продуктивність. А ще — за можливість долучитися до екосистеми Apple і відчути всі її переваги. 

Щоб заощадити від сотні до кількох тисяч гривень, потрібно грамотно підійти до купівлі.

Модель попереднього покоління

Не варто купувати Айфон останнього покоління, якщо головна мета — економія. Що більше часу пройшло з моменту анонсу гаджета, то дешевше можна його придбати. Вихід нового покоління смартфонів Apple майже завжди супроводжується зниженням цін на попередні серії. Схоже, скоро можна буде спостерігати цінопад на iPhone 14 Pro Max та інші моделі з лінійки, адже до презентації iPhone 15 залишилося зовсім мало часу. 

Важливо орієнтуватися в актуальному модельному ряді, щоб випадково не вибрати смартфон, який вже є морально застарілим або ж зовсім скоро стане таким. Серед гідних уваги пристроїв:

  • вся чотирнадцята серія;
  • iPhone 13: від міні до Про Макс;
  • Special Edition 2022;
  • «одинадцятка» та її похідні.
Кешбек

Кешбек за Айфон можна отримати кількома зручними способами. Серед них:

  1. Участь у програмі лояльності. Магазин сам повертає частину коштів на бонусний рахунок, прикріплений до особистого кабінету покупця. Діє вигідна та зручна накопичувальна система. 
  2. Використання кешбек-сервісів. Вони офіційно співпрацюють з торговими майданчиками та виконують посередницьку роль. 
  3. Оплата карткою з кешбеком. У деяких банків є власна система кешбеку. Вона призначена для заохочення клієнтів до збільшення кількості щоденних розрахункових операцій. 
Менший об’єм накопичувача

Один із найдорожчих компонентів у конфігурації Айфона — постійний запам’ятовувальний пристрій. Різниця в офіційній вартості моделей з різною кількістю пам’яті вимірюється сотнями доларів. Для порівняння: Айфон 14 Про Макс на 1 Терабайт коштує майже 1700 доларів, а на 128 Гб — на 600 доларів менше. Якщо мінімальний об’єм здається замалим для зберігання даних, можна зупинитися на середньому — 256 Гб.

Обмін 

Trade-in — чудова ініціатива, яка допомагає позбутися від старої техніки та отримати нову за дуже привабливою ціною. Працює опція обміну дуже просто, без підводних каменів. Щоб отримати добру знижку на новенький Apple iPhone, достатньо виконати такі дії:

  • принести непотрібний смартфон у магазин,
  • передати фахівцеві для огляду та попередньої оцінки,
  • обміняти гаджет на грошовий сертифікат.

Далі залишається лише обрати модель Айфона та оплатити його з урахуванням знижки, яка дорівнює номіналу сертифіката

Акції

Як в офлайн, так і в онлайн-магазинах час від часу діють акції та спеціальні пропозиції. А перед святами та в період міжсезоння — ще й масштабні розпродажі. Постійне відстеження сейлів допомагає «спіймати» Айфон за дуже привабливою ціною.

Завжди залишатися в курсі маркетингових заходів допомагають такі хитрики, як підписка на новини магазинів, ручний моніторинг сайтів та використання агрегаторів цін.

Якщо не вистачає коштів, щоб оплатити Айфон відразу, варто задуматися про цільовий кредит. Купівля на виплат хоч і не є способом економії, все ж допомагає зменшити навантаження на бюджет. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK