"Німці", "французи" чи "американці": які машини люблять українці

Стало відомо, автомобілі виробництва яких країн найпопулярніші в Україні.
"Німці", "французи" чи "американці": які машини люблять українці
Ілюстративне фото / Getty Images

З початку року автопарк України поповнили 165,2 тис. легкових автомобілів. З них 23% нових та 77% уживаних. Найбільше українці люблять німецькі та французькі машини. Про це повідомляє Укравтопром.

Читайте також:

За даними асоціації, найбільша кількість із ввезених уживаних авто (44,7 тис. шт.) була виготовлена в Німеччині. Найпопулярнішим імпортованим авто з пробігом німецького походження став Volkswagen Golf.

Друге місце серед ввезених уживаних авто посіли французькі легковики (17 тис. од.). Найбільшим попитом користувався Renault Megane. Замикають лідерську трійку машини із США (15,7 тис. шт.). Найбажанішим "американцем" був електромобіль Tesla Model 3.

Читайте також:

У частині нових авто на першому місці "японці" (8,5 тис. од.). Українські покупці найчастіше обирали кросовер Toyota RAV-4.

На другому місці на ринку нових авто німецькі машини (6,4 тис. од.). Бестселером серед них став Volkswagen Touareg. На третьому місці опинилися авто, виготовлені в КНР (4,5 тис. од.). Серед нових легковиків китайського виробництва лідером є Volkswagen ID.4.

Раніше ми писали, що в серпні український автопарк поповнили 5,8 тис. нових легкових автомобілів. З цієї кількості 3,9 тис. легковиків було реалізовано приватним клієнтам, а 1,9 тис. машин придбали юрособи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK