Працювали в комендантську годину та продавали алкоголь: адміністратор закладу в Києві отримав штраф

Закладам громадського харчування в столиці дозволено працювати до 23-ї години.
Працювали в комендантську годину та продавали алкоголь: адміністратор закладу в Києві отримав штраф
Правоохоронці оштрафували адміністратора закладу в Києві / mvs.gov.ua

Незважаючи на встановлені на період воєнного стану обмеження, один із закладів Києва працював із порушенням комендантської години та реалізовував відвідувачам алкоголь у заборонений час. Правоохоронці притягнули до відповідальності адміністратора цього закладу, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також:

Як розповіли в МВС, до поліції надійшло повідомлення від представника ЗМІ про роботу одного з закладів у Печерському районі Києва. Надалі відповідні відеоматеріали були оприлюднені в соцмережах. 

Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва закладам громадського харчування дозволено працювати до 23-ї години.

Читайте також:

"Відносно адміністратора закладу поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 156 Кодексу України. Санкція статті передбачає від 6 тисяч 800 до 13 тисяч 600 гривень штрафу. З працівниками закладу провели превентивну роботу", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликають усіх громадян дотримуватися правопорядку та законності, не порушувати комендантську годину, яка діє в столиці з 00:00 до 05:00. 

Раніше ми писали, що з 1 вересня заклади громадського харчування в Києві продовжать час своєї роботи на одну годину. Вони будуть відкриті до 23:00.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK