Укрзалізниця відправила перший поїзд з вантажівками до Польщі через українсько-польський кордон

Аналогічні рейси обіцяють оргнізувати також у зворотному напрямку.
Укрзалізниця відправила перший поїзд з вантажівками до Польщі через українсько-польський кордон
скріншот відео

Укрзалізниця відправила перший контрейлерний поїзд з вантажівками до Польщі. Про це повідомила прес-служба компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Поїзд складається з 23 платформ, на які було завантажено 13 тягачів з напівпричепами. Він курсує за маршрутом Скнилів (Україна) – Славкув (Польща), а митне та прикордонне оформлення вантажу проходить на залізничному прикордонному переході Ізов – Грубешів.

У повідомленні зазначено, що формальні питання щодо швидкого перетину польського кордону ще залишаються, проте фахівці УЗ працюють над прискоренням процесу.

В Укрзалізниці обіцяють організувати аналогічні рейси й у зворотному напрямку, забезпечуючи трансфер водіїв автівок з точки завантаження на залізничну платформу в точку розвантаження автобусом. Щоб замовити перевезення вантажівки контрейлерним поїздом з України, потрібно звернутися до філії «Центр транспортного сервісу «Ліски» АТ «Укрзалізниця», у зворотному напрямку – до UZ Cargo Poland.



Раніше стало відомо, що польська влада збирається посилити контроль за вантажівками в пунктах пропуску на вимогу місцевих перевізників. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK