Фальсифікат продавали в магазинах: в Україні незаконно виготовляли оливкову олію

Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції.
Фальсифікат продавали в магазинах: в Україні незаконно виготовляли оливкову олію
БЕБ викрило завод із незаконного виробництва оливкової олії / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок. Мешканці міста Києва та Львівщини організували роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

"Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції. Одна з постраждалих компаній уже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду в особливо великому розмірі", - йдеться в повідомленні.

Детективи БЕБ провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів. 

Читайте також:

Під час обшуку на території Львівської області виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 млн гривень.

Наразі незаконна діяльність заводу з виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили групу осіб, які організували виготовлення та розповсюдження підробленої харчової продукції під виглядом відомих українських і міжнародних торгових марок. Виробництво фальсифікату здійснювалося на території Києва та Київської області, зокрема в парку Межигір'я.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK