Нова пошта змінює назву: як тепер називатиметься

Український поштовий оператор анонсував зміну назви.
Нова пошта змінює назву: як тепер називатиметься
Ілюстративне фото / facebook.com/nova.poshta.official

Група компаній "Нова пошта" змінює назву. Вона називатиметься Nova. Про це повідомила пресслужба поштового оператора.

"Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово в назві групи компаній і залишаємо широке, без бар'єрів - NOVA", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що Нова пошта працює на ринку України з 2001 року. Група складається з таких компаній:

  • Нова пошта в Україні доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Має найдоступнішу мережу для клієнтів: 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. Доставляє по країні за 24 години, а в межах міста в той самий день.
  • Nova Post Europe - компанія, яка надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес клієнтів, забезпечуючи доставку документів, посилок і вантажів по Європі, а також між ЄС та Україною. Уже відкрила свої представництва в 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія. Має 35 тис точок сервісу, з яких 83 - власні відділення Nova Post.
  • NovaPay - небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу. Повноправний учасник міжнародних платіжних систем (МПС) Visa та MasterCard.
  • Nova Global - компанія, основний фокус якої зосереджений на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними онлайн маркетплейсами.
  • Supernova Airlines надає швидку доставку своїм клієнтам із будь-якої точки світу. Компанія вже зробила десятки рейсів між країнами Європи. Невдовзі почне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.
  • ІТ-компанія Nova Digital - це потужний виробник веб-додатків та програмного забезпечення.

Раніше ми писали, що Нова пошта вийшла на ринок Італії та відкрила перше відділення в Мілані. Це вже одинадцята європейська країна, де запрацювала Nova Post.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK