В Україні запустять реєстр міжнародних автобусних маршрутів: для чого він потрібний

Мінвідновлення завершує створення реєстру міжнародних автобусних маршрутів.
В Україні запустять реєстр міжнародних автобусних маршрутів: для чого він потрібний
Ілюстративне фото / Getty Images

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Укртрансбезпекою готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Читайте також:

Наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній із продажу квитків до Реєстру.

"Ключова мета - надати пасажиру інформацію про офіційні регулярні маршрути, перевізників, можливість придбати квиток та залишити зворотний зв'язок про поїздку на одному ресурсі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водночас із кількома компаніями вже тестується можливість придбати квиток на рейс онлайн завдяки інтеграції. 

Читайте також:

"Міністерство пропонує перевізникам, та агрегаторам, які ще не приєднались до державного ресурсу, долучитись до проєкту також. Це безкоштовне та доступне рішення, яке забезпечить сервіс пасажирам та збільшить майданчики для продажу квитків для бізнесу", - додали у відомстві.

Раніше ми писали, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури запустило нову послугу для міжнародних перевізників у рамках проекту "єЧерга".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK