В Україні ввели в експлуатацію нову потужну свердловину: скільки газу дає

Це вже 10-та свердловина на цьому родовищі, яка показує високий результат.
В Україні ввели в експлуатацію нову потужну свердловину: скільки газу дає
В Україні запустили нову потужну свердловину / facebook.com/NaftogazGroup

На початку 2024 року АТ "Укргазвидобування" ввело в експлуатацію нову високодебітну свердловину з добовим дебетом 250 тис. кубометрів газу. Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

"У перші дні нового року "Укргазвидобування" ввело в експлуатацію розвідувальну свердловину. Це вже 10-та свердловина на цьому родовищі, яка показує високий результат", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що місце для закладання нової свердловини визначили на основі проведених раніше 3D-сейсморозвідувальних досліджень. Свердловина має проектну глибину 3950 м, буріння проведене фахівцями БУ "Укрбургаз".

Читайте також:

"По цьому родовищу ми маємо хороші дані 3D-сейсмічних досліджень, які дають змогу визначати оптимальні точки для буріння нових свердловин. 10 розвідувальних свердловин доповнили картину геологічної інформації, і вже цього року ми плануємо розпочати експлуатаційне буріння", - прокоментував т.в.о. генерального директора "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

Раніше ми писали, що у 2023 році АТ "Укргазвидобування" збільшило видобуток товарного газу для країни. Уперше за історію видобуток від нових введених свердловин перевищив 1 млрд куб. м за рік.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK