Відкриття нового центру дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті» у Києві
Реклама

Відкриття нового центру дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті» у Києві
Новий центр «Селебріті» у Києві / Фото рекламодавця

7 квітня 2024 року відкрився новий центр дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті»,  за адресою: провулок Михайлівський, 17,  місто Київ.

Усі центри «Селебріті» оснащені сучасним лазерним обладнанням
Усі центри «Селебріті» оснащені сучасним лазерним обладнанням / Фото рекламодавця

Селебріті – це сучасний підхід до дерматології та косметології! Лазерне обладнання сьогодення дозволяє досягати результатів, які раніше були під силу тільки хірургії.

Проведення процедури безопераційної блефаропластики у центрі «Селебріті»
Проведення процедури безопераційної блефаропластики у центрі «Селебріті» / Фото рекламодавця

Лікування судинних сіточок лазером у центрі «Селебріті»
Лікування судинних сіточок лазером у центрі «Селебріті» / Фото рекламодавця

За допомогою лазера та ін'єкційних методик, у центрах «Селебріті» успішно борються як зі стандартними завданнями косметології та дерматології: проблемна шкіра, вікові зміни, корекція фігури, облисіння та інше, так і з наслідками воєнних дій – у центрах проходять реабілітацію військові.

Центри Селебріті працюють на Черкащині та Київщині. Експансію мережі центрів не зупинила ні пандемія, ні війна – мережа продовжує розвиватися та запускає франчайзинг.

Олександра Валеріївна Лимарченко, директор та засновник мережі центрів дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті»
Олександра Валеріївна Лимарченко, директор та засновник мережі центрів дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті» / Фото рекламодавця

Олександра Валеріївна Лимарченко, директор та засновник мережі центрів дерматології, лазерної та ін'єкційної косметології «Селебріті»

Косметологія – це великий ринок, але він ще далекий від насичення. Ми спостерігаємо зростання культури споживання косметологічних послуг серед населення України, а також бачимо великий потенціал серед іноземних пацієнтів. Навіть сьогодні наші центри відвідують громадяни США, Канади, Європи. Після закінчення війни ми очікуємо на сплеск медичного туризму. Україна стає популярною у світі, ми славимося своєю красою та доглянутістю, наші технології та стандарти не поступаються європейським, а ціни залишаються суттєво нижчими.

Запуск програми франчайзингу відображає наше стратегічне бачення перспектив ринку, а також є природним бажанням будь- якого бізнесу розширити свою присутність на ринку.

Косметичний бізнес – це поєднання медицини, технологій, менеджменту. З 2016 року ми безперервно розвивали та вдосконалювали Селебріті. Сьогодні з'явилася можливість поділитись нашим досвідом та допомогти іншим підприємцям досягти успіху в індустрії краси! Програма франчайзингу від Селебріті надає можливість стати частиною успішного бренду, отримати професійну підтримку та ексклюзивний доступ до наших технологій, процедур.

Наказ N191 МОЗУ від 01 лютого 2022 року про ліцензування медичної практики, реєстраційне досьє 221/22/м



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK