Ситуація на кордоні з Польщею: у ПП "Рава-Руська - Гребенне" відновився рух вантажівок

Польські фермери припинили дії щодо блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску "Гребенне - Рава-Руська".
Ситуація на кордоні з Польщею: у ПП "Рава-Руська - Гребенне" відновився рух вантажівок
У ПП "Рава-Руська - Гребенне" відновився рух вантажівок / dpsu.gov.ua

У понеділок, 29 квітня, у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне" на кордоні з Польщею відновився рух вантажівок. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні після 10:00 (за київським часом) польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску "Гребенне - Рава-Руська". Оформлення та пропуск через кордон вантажівок у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі", - йдеться в повідомленні.

Водночас на в'їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Цей вид вантажу може слідувати по території Польщі лише в режимі транзиту.

Читайте також:

На цей час із боку суміжної держави накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за "е-Чергою".

Раніше ми писали, що 22 квітня польські фермери розблокували пункт пропуску "Ягодин - Дорогуськ" на кордоні з Україною. Рух вантажівок відновлено.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK