Група Нафтогаз збільшила видобуток газу в I кварталі 2024: результат запуску нових свердловин

Традиційно найвищі показники видобутку на сході країни, однак на заході та в центральних областях також перевиконали наявний план.
Група Нафтогаз збільшила видобуток газу в I кварталі 2024: результат запуску нових свердловин
Ілюстративне фото / Getty Images

АТ "Укргазвидобування", що є частиною Групи Нафтогаз, у першому кварталі 2024 року перевиконало наявний план та досягло найвищого видобутку за відповідний період упродовж останніх двох років. Про це повідомила пресслужба Нафтогазу.

Читайте також:

"Нашій команді цьогоріч у першому кварталі вдалось збільшити видобуток майже на 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це результат запуску нових продуктивних свердловин, а також ефективної роботи зі старим фондом", - прокоментував голова Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Зазначається, що традиційно найвищі показники видобутку на сході країни, однак на заході та в центральних областях також перевиконали наявний план.

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" збільшило запаси та ресурси більш ніж на 3 млн тонн нафти та понад 600 млн кубометрів газу. Це сталося завдяки черговому розширенню меж існуючих спецдозволів компанії на Заході України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK