Нова пошта запустила важливу послугу в країнах Європи: що потрібно знати клієнтам

Український поштовий оператор запустив доставку між державами Європи.
Нова пошта запустила важливу послугу в країнах Європи: що потрібно знати клієнтам
Ілюстративне фото / facebook.com/nova.poshta.official

Нова пошта запустила доставку між країнами Європи, де компанія працює під брендом Nova Post. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Відтепер легко, безпечно та швидко можна відправити документи, посилки чи вантажі до 100 кг не тільки з Європи в Україну чи навпаки, але й між європейськими країнами, де є відділення Nova Post. Послуга вже доступна у всіх країнах присутності, крім Молдови, Румунії та Сполученого Королівства", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що між країнами Європи Nova Post доставляє у відділення, на адресу, у поштомат або в пункт видачі посилок. Термін доставки - від 2-х днів. Вартість доставки залежить від ваги відправлення та відстані між країнами. 

"На прикладі відправки з Польщі: доставка посилки вагою 2 кг до Німеччини у відділення Nova Post коштуватиме 43 злотих, а в Іспанію - 65 злотих. Плюс 10 злотих до вартості, якщо скористатись послугою доставки посилки на адресу кур'єром", - пояснили в НП. 

Читайте також:

Для отримання додаткової інформації про тарифи, доставку між країнами Європи або перелік заборонених до перевезення товарів треба:

  • відвідати сайт https://novapost.com/;
  • обрати країну, з якої буде відбуватися відправка;
  • перейти в розділ "Міжнародна доставка";
  • обрати розділ "Відправити в інші країни".

Раніше ми писали, що Нова пошта вийшла на ринок Великобританії. Це 13-та європейська країна, у якій Нова пошта відкрила два відділення та запустила кур'єрську доставку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK