Поки київська влада підтримує космічні проекти, столичне метро збільшує інтервали руху

Київрада підтримала рішення про фінансову допомогу малому та середньому бізнесу в галузі виробництва космічних літальних апаратів.
Поки київська влада підтримує космічні проекти, столичне метро збільшує інтервали руху
NASA / unsplash.com

Столична влада надасть фінансово-кредитну підтримку малому та середньому бізнесу в галузях виробництва космічних та повітряних літальних апаратів, переробної промисловості та супутнього обладнання. Таке рішення було ухвалено 30 травня на пленарному засіданні Київської міської ради.

Про це повідомляє прес-служба КМДА із посиланням на слова заступника голови міськадміністрації Валентина Мондриївського.

Читайте також:

Зокрема він зазначив, що економічна криза, викликана війною, не дозволяє бізнесу розвиватися повною мірою, тому столична влада надасть підтримку підприємцям, які працюють у низці галузей.

«Сьогоднішні реалії вимагають розширення переліку об'єктів господарювання, які можуть одержати допомогу. Саме тому Київрада ухвалила рішення, що передбачає, що підприємства у галузях переробної промисловості та виробництва повітряних та космічних літальних апаратів, супутнього обладнання також можуть отримати фінансово-кредитну підтримку за рахунок міського бюджету. Це має стратегічне значення не лише для Києва, а й для держави загалом», – заявив Валентин Мондриївський.

Повідомляється, що ця підтримка діятиме під час військового стану та 90 днів після його припинення чи скасування.

У той же час, раніше ми писали про те, що в КМДА повідомили, що інтервали між поїздами столичного метро будуть збільшені орієнтовно на одну хвилину між "піком" і на 45 секунд у "пікові" часи. Причиною називають гострий дефіцит спеціалістів робітничих професій у зв'язку з мобілізацією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK