Видобуток газу: Нафтогаз ввів в експлуатацію ще одну високодебітну свердловину

Нафтогаз запустив газову свердловину із добовим дебітом 280 тис. кубометрів "блакитного" палива.
Видобуток газу: Нафтогаз ввів в експлуатацію ще одну високодебітну свердловину
Нафтогаз запустив ще одну високодебітну свердловину / naftogaz.com

АТ "Укргазвидобування", яке є частиною Групи Нафтогаз, запустило високопродуктивну свердловину з дебітом 280 тис. куб. м газу та 120 тонн газового конденсату на добу. Про це повідомила пресслужба Нафтогазу.

Читайте також:

Нова свердловина була закладена як розвідувальна, аби провести дослідження перспективних покладів газоконденсатного родовища. Її глибина - 3 км 200 м.

"Наші фахівці продовжують вивчати можливості цього родовища. Воно є одним із найперспективніших в активах Укргазвидобування. Наразі ресурси в його надрах оцінені на рівні близько 1 млрд куб. м газу", - сказав очільник Укргазвидобування Олег Толмачев.

За словами очільника Групи Нафтогаз Олексія Чернишова, українська енергетика перебуває в критичній ситуації.

Читайте також:

"Група Нафтогаз активно готується бути підтримкою країні в майбутньому опалювальному сезоні та постачати тепло в міста і села. Ми запускаємо нові свердловини, видобуваємо газ і закачуємо його в підземні газосховища. Темпи закачування блакитного палива перевищують минулорічні показники", - додав він.

Раніше ми писали, що на тлі постійних російських ударів по об'єктах тепло- та електрогенерації роль газу в стабільності енергосистеми зросте, тому Нафтогаз забезпечить Україну потрібним ресурсом пального.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK