Виробництво протезів в Україні хочуть віддати у приватні руки

Фонд держмайна 10 липня планує приватизувати КП "Дніпропетровське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство".
Виробництво протезів в Україні хочуть віддати у приватні руки
ілюстративне фото / t.me/vitalykoval8

Фонд держмайна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс КП «Дніпропетровське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство». Стартова ціна об'єкту складає 114,9 млн грн. Торги планують провести 10 липня у системі «Прозорро.Продажі».

Про це повідомляє голова ФДМ Віталій Коваль у своєму ТГ-каналі.

Читайте також:

Він зазначив, що КП «Дніпропетровське протезно-ортопедичне підприємство» є перспективним активом із налагодженою роботою, де працює 79 співробітників та відсутня прострочена кредиторська заборгованість.

«Сьогодні, за умов війни, протезно-ортопедична галузь має стратегічне значення. Тому держава зацікавлена у залученні приватних інвестицій у модернізацію та розвиток цієї сфери. А також піклується про безперебійну роботу підприємства та соціальний захист працівників. Зокрема, покупець зобов'язується зберегти профіль діяльності протягом 10 років та не допустити звільнення працівників упродовж 6 місяців», – написав Віталій Коваль.

Раніше ми писали про те, що Фонд держмайна продав на онлайн-аукціоні з приватизації єдиний майновий комплекс ДП «Завод «Електропобутприлад» у Чернівцях за 20,18 млн грн, що майже вдвічі перевищило стартову ціну лота.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK