В Україні впав попит на нові машини: скільки купили в червні

Ринок нових авто в червні пішов у "мінус".
В Україні впав попит на нові машини: скільки купили в червні
Ілюстративне фото / Getty Images

Упродовж минулого місяця в Україні було зареєстровано близько 5,2 тис. нових легкових авто. Це на 8% менше, ніж торік, повідомляє Укравтопром.

Читайте також:

Відносно травня 2024 року споживча активність на авторинку зменшилась на 7%. У цьому році менше автомобілів купували тільки в січні.

"Отже, уперше в цьому році попит на нові авто продемонстрував негативну динаміку в річному обчисленні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Лідерство на ринку нових авто продовжує утримувати японська марка Toyota - 853 од. Уперше друге місце належить BMW - 545 од. Третій результат у Renault - 487 шт. Також у топ-5 червня потрапили Skoda (278 шт.) та Volkswagen (269 шт.).

Зазначається, що бестселером місяця на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, у заліку якого 447 реєстрацій.

Читайте також:

"Усього з початку року в Україні було зареєстровано понад 32,8 тис. нових легкових авто, що на 21% більше, ніж за аналогічний період 2023 року", - додали в асоціації.

Раніше ми писали, що в травні в Україні було зареєстровано понад 5,5 тис. нових легкових автомобілів. Це на 8% більше, ніж 2023 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK