«Думками навиворіт 2» б'є рекорди з касових зборів: скільки зібрали за вихідні

Мультфільм обіцяє зайняти місце у шістці у світі серед найприбутковіших анімаційних продуктів.
«Думками навиворіт 2» б'є рекорди з касових зборів: скільки зібрали за вихідні
Думками навиворіт 2 / planetakino.ua

"Думками навиворіт 2" встановлює новий рекорд касових зборів. У ці вихідні вона стала анімаційним фільмом, що найшвидше збирає 1 мільярд доларів у світовому прокаті.

Про це повідомляє Forbes.

Читайте також:

Видання зазначає, що анімаційний сіквел блокбастера Pixar знову зібрав понад 100 мільйонів доларів на міжнародному ринку за треті вихідні прокату і стане, як мінімум, восьмим за величиною домашнім касовим зборам за треті вихідні в історії кінематографу.

Також повідомляється, що «Думками навиворіт 2» впевнено йде до завершення вікенду з касовими зборами в 1,015 мільярда доларів, що спричиняє нові явища про повернення кінотеатрів.

«Крім рекорду за найшвидшими зборами в $1 млрд для анімаційного фільму, ці вихідні також роблять «Думками навиворіт 2» 12-м найкасовішим анімаційним фільмом з коли-небудь створених. До кінця наступних вихідних він підніметься в чартах, щоб обійти «Історію іграшок 4» з її $1,073 млн, ставши новим сьомим найкасовішим анімаційним фільмом в історії. Він має закінчити свій шлях десь у першій шістці», - наголосило видання.

Раніше ми писали про те, що український мультфільм "Мавка", який здобув успіх в Україні, і зібрав у міжнародному прокаті більше 21 млн доларів, буде продовжено.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK