5 ключових особливостей ноутбуків Asus ROG Strix
Реклама

5 ключових особливостей ноутбуків Asus ROG Strix
Фото рекламодавця

Асус — впізнаваний бренд. Його розробки мають попит серед рядових користувачів, геймерів-любителів та професійних кіберспортсменів. Особливо ігрові ноутбуки, які за якістю та потужністю апаратного забезпечення максимально наближені до комп’ютерів. Серія Asus ROG Strix підходить для тих гравців, які беруть участь у змаганнях. Strix — це швидкість, до якої варто прагнути. 

Привабливий дизайн

«Залізо» завжди на першому місці, але й зовнішній вигляд ігрової машини має неабияке значення. Завдяки дизайну лептопа створюється сприятлива атмосфера, а вже від неї залежать успіхи гравця. Ноути ROG Strix мають відразу декілька яскравих ознак, здатних змотивувати до рекордів:

  • Підсвічування клавіатури різними кольорами, з можливістю налаштування,
  • оригінальний спосіб кріплення кришки,
  • ефектний логотип з контурною підсвіткою,
  • акуратні отвори для виходу теплого повітря,
  • дисплей без рамок.

Темно-сірий колір, який переважає в дизайні, універсальний. На ньому не помітні забруднення.

Продуктивність

Пристрої серії Strix позиціюються як потужні. Гідна швидкодія гарантована навіть за високих навантажень і в режимі багатозадачності. Зумовлено це трьома факторами:

  1. Використовуються процесори високого класу від АМД та Інтел — не слабші, ніж Core i5.
  2. Графічна складова відповідає найвищим вимогам. Дискретні плати NVIDIA мають власну пам’ять та забезпечують швидку обробку графічних матеріалів. 
  3. Оперативна пам’ять — з запасом. Від 16 гігабайтів — якраз для ресурсомістких завдань.

Якісні екрани

Для дисплеїв характерні фішки:

  • Роздільна здатність Full HD або вища;
  • широкий кут огляду та реалістичне кольоропередавання;
  • покриття з антивідблиском, яке не стирається з часом;
  • яскравість можна регулювати з огляду на зовнішнє освітлення;
  • частота оновлення якраз для динамічного контенту — від 144 Гц.

Широка сфера експлуатації

ROG Strix — це насамперед ігри, але ними функціональні можливості ноутбуків не обмежуються. Потужне «начиння» робить пристрої максимально адаптивними. Вони підлаштовуються під різні потреби. Найочевидніші варіанти експлуатації — перегляд мультимедійного контенту, робота в офісних програмах і дистанційне навчання, 3D-моделювання та вебдизайн, програмування.

Серед «Стріксів» є такі, які підходять для експлуатації на ходу, вагою до 2,5 кг і з діагоналлю 16 дюймів. З великими 17-18-дюймовими девайсами комфортніше вдома у вдало облаштованій ігровій зоні.

Довговічність

Ноутбуки Asus ігрового класу підвищеної витривалості. Для покращення міцності та надійності використовуються надійні матеріали, стійкі до зношування та механічних впливів. Скільки років прослужить ROG Strix, залежить не лише від виробника. Неабиякий вплив на тривалість «життя» мають умови та стиль експлуатації.

Портативні ПК Асус РОГ постійно вдосконалюються технічними нововведеннями. В асортименті преміальні конфігурації й доступніші для геймерів з обмеженим бюджетом. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK