Українці кинулися скуповувати нові BMW: встановлено новий рекорд

Ніколи українці не купували стільки нових BMW, як 2024 року.
Українці кинулися скуповувати нові BMW: встановлено новий рекорд
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У червні 2024 року преміальна BMW посіла друге місце рейтингу нових легкових автомобілів в Україні. За місяць громадяни придбали 545 нових машин цієї німецької марки, повідомляє Укравтопром.

Читайте також:

За даними асоціації, усього з початку року в країні було реалізовано понад 2,1 тис. нових BMW, що на 7,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

"В історії українського авторинку це рекордна для BMW кількість реалізованих за перше півріччя нових авто", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з таким результатом BMW увійшла до лідерської п'ятірки ринку, посівши 5 місце. Попередній рекорд із попиту на нові BMW за період січень-червень був встановлений у 2023 році.

Читайте також:

В Укравтопромі нагадали, що у 2008 році, який виявився піковим для українського ринку нових авто, за перші шість місяців було реалізовано понад 300 тис. нових легковиків, з них марки BMW - 978 од.

Раніше ми писали, що за минулий місяць в Україні було зареєстровано близько 5,2 тис. нових легкових автомобілів. Це на 8% менше, ніж торік.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK