Стало відомо, за скільки Фонд держмайна продасть «Україну»

У рамках великої приватизації Кабмін затвердив стартові ціни на об’єкти.
Стало відомо, за скільки Фонд держмайна продасть «Україну»
готель "Україна" / ukraine-hotel.kiev.ua

Кабінет міністрів 12 липня затвердив стартові ціни та умови продажу готелів «Україна» та «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії» (ОГХК) у рамках великої приватизації.

Про це повідомляє голова ФДМУ Віталій Коваль у своєму ТГ-каналі.

Він зазначив, що стартову ціну підприємства «Готель Україна» визначено у розмірі 1 млрд 47 млн ​​637 тис. 152 грн, а АТ «ОГХК» – 3 млрд 899 млн 358 тис. грн.

Читайте також:

Глава відомства також повідомив, що 15 липня Фонд держмайна проведе засідання аукціонних комісій на цих підприємствах, після чого будуть опубліковані інформаційні повідомлення про приватизаційні аукціони.

Наголошується, що всі аукціони з продажу об'єктів великої приватизації проходитимуть в електронній системі «Прозоро.Продажі». А на період воєнного стану для об'єктів великої приватизації повторні аукціони зі зниженням стартової ціни не проводитимуть.

Готель "Україна" розташований у центрі Києва — за 200 метрів від метро «Майдан Незалежності». Готель має 365 номерів, 8 конференц-залів, бізнес-центр, ресторан та інші об'єкти інфраструктури (парковка, салон краси, пральня тощо).

АТ «ОГХК» — найбільше в Україні підприємство з видобутку та збагачення концентратів титанових руд. До складу компанії входять Вільногірський гірничо-металургійний комбінат у Дніпропетровській області та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат у Житомирській області. Восени минулого року ОГХК відновила відвантаження концентрату ільменіту на європейський ринок.

Раніше ми писали про те, що після затвердження стартових цін та умов продажу Кабінетом Міністрів ФДМУ виставить "Аерок" та "Демуринський ГЗК" на приватизаційні аукціони.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK