Розробники штучного інтелекту готують користувачам «полуничку»

OpenAI працює над новою технологією міркувань.
Розробники штучного інтелекту готують користувачам «полуничку»
Kenny Eliason / unsplash.com

Автор ChatGPT, компанія OpenAI, працює над новим підходом до своїх моделей штучного інтелекту (ШІ) в проекті під кодовою назвою «Strawberry».

Про це повідомляє Reuters із посиланням на власні джерела.

Читайте також:

Видання зазначає, що проект, подробиці про який раніше не публікувалися, з'явився в той час, коли стартап, що підтримується Microsoft, прагне продемонструвати, що типи моделей, які ним пропонуються, здатні забезпечити передові можливості міркувань.

За словами джерела видання, робота Strawberry є секретом, що ретельно охороняється навіть в OpenAI. Однак він повідомив, що модел використовуються з метою дати можливість штучному інтелекту компанії не лише генерувати відповіді на запити, а й планувати їх заздалегідь, щоб автономно та надійно переміщатися Інтернетом і виконувати те, що OpenAI називає «глибоким дослідженням».

«Ми хочемо, щоб наші моделі ІШІ бачили та розуміли світ так само, як ми. Безперервні дослідження нових можливостей ШІ є звичайною практикою в галузі, і всі ми переконані, що ці системи згодом удосконалюватимуть свої міркування», – розповів представник компанії OpenAI

Раніше ми писали про те, що Мінцифри презентувало Білу книгу, де детально описуються підходи до регулювання штучного інтелекту (ШІ) в Україні.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK