Українці більше не хочуть заправлятися на Socar – ЗМІ

Бойкот заправок викликаний розширенням партнерства компанії із «Газпромом».
Українці більше не хочуть заправлятися на Socar – ЗМІ
Dawn McDonald / unsplash.com

Українці почали бойкотувати заправки державної нафтової компанії Азербайджану Socar після домовленостей компанії щодо розширення партнерства з російським "Газпромом".

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на користувачів соцмереж.

Читайте також:

Видання наводить лише деякі пости у Facebook, а саме:

  • "Газпром і Socar досягли домовленості про розширення різнопланового стратегічного партнерства. На Сокарі не заправляюся" , - написав Федір Боцман.
  • "Раніше я не заїжджав на Сокар тому що нафіга, якщо є WOG і OKKO. Тепер не заїжджатиму навіть на сухому баку. І вам не раджу. Та й таке", - написав Ельдар Салєєв.
  • "Ну що ж, поки що (до з'ясування справжніх мотивів), заправки Socar об'їжджаю стороною після цих обіймів. Я розумію, що війна звужує наш життєвий простір і накладає серйозні обмеження на багато звичних речей і контактів. Але після цього облизування просто не зможу". залишити ні копійки азербайджанському паливному оператору. За цими обіймами прихований якийсь план протидії росії в регіоні. Можливо. Подивимось. А поки-що ні, жодної копійки азербайджанським заправкам Socar. Якось обійдусь. І подивлюсь на реальні справи і Алієва, і його країни", - написав ведучий "Радіо НВ" Дмитро Тузов.

Видання нагадує, що Socar та "Газпром" домовилися про розширення партнерства під час візиту президента країни-агресора РФ Володимира Путіна до Азербайджану.

Також повідомляється, що представництво азербайджанської держкомпанії Socar в Україні було відкрито у 2008 році, а мережа компанії оперує 57 АЗС в Україні.

Раніше ми писали про те, що "Торговий дім Сокар Україна" виграв тендер у розмірі 529 млн грн на постачання дизельного палива "Укрзалізниці", яке виготовляється з російської нафти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK