Аварія на Південноукраїнській АЕС: в Енергоатомі спростували інформацію

Енергоатом заперечує інформацію про аварію на Південноукраїнській АЕС.
Аварія на Південноукраїнській АЕС: в Енергоатомі спростували інформацію
Південноукраїнська АЕС / t.me/sunppnews

На Південноукраїнській АЕС не відбулося жодних аварій. Інформація, яка з'явилася 4 вересня, є недостовірною. Про це повідомили в НАЕК "Енергоатом".

Читайте також:

"У роботі одного з енергоблоків станції виявлено зауваження, після чого він був розвантажений на 33% від номінальної потужності відповідно до регламенту через наявність зауваження", - пояснили в компанії.

В Енергоатомі зазначають, що зауваження буде усунене після того, як фахівці Укренерго відновлять пошкоджені лінії та забезпечать можливість видачі електроенергії.

Читайте також:

"Ця подія не пов'язана з проведенням ремонтної кампанії. Зазначена ситуація виникла внаслідок складних перехідних режимів, що сталися через ворожі обстріли інфраструктури Укренерго й супроводжувались значними коливаннями параметрів мережі (частота, напруга, струм), до якої були під'єднані енергоблоки, з відключенням енергоблоків від мережі", - розповіли в НАЕК.

Раніше ми писали, що Запорізька атомна електростанція, окупована росіянами, вкотре опинилася в зоні підвищеного ризику небезпеки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK