Топ-чиновник часів Януковича зачищає негатив про себе в Інтернеті

Пошуковик Google розсилає журналістам "листи щастя".
Топ-чиновник часів Януковича зачищає негатив про себе в Інтернеті
Christian Wiediger / unsplash.com

Екс-заступник голови правління «Нафтогаз України» часів Януковича Олександр Кацуба підчищає негативну інформацію про себе у пошуковій системі Google.

Про це пише головний редактор видання enkorr Сергій Куюн у себе в Фейсбук.

Читайте також:

Він повідомив, що його веб-сайт про ринок палива отримав цікаве повідомлення від Google.

«Згідно із Законом США про захист авторських прав у цифрову епоху, ми отримали повідомлення про те, що деякі матеріали на Вашому сайті можуть порушувати авторські права інших осіб. Ми виключаємо з результатів пошуку Google усі ймовірно заборонені матеріали», – написав Сергій Куюн

Зокрема головред зазначив, що йдеться про матеріали про арешт колишнього глави «Наитогазу» Бакуліна, про смерть його заступника та про неприємності самих Кацуб. При цьому новини у 2015-2016 роках були на багатьох ресурсах.

«Нагадаємо, Олександр відомий своєю стрімкою кар'єрою у період Партії регіонів. У 26 років змінив на посаді заступника голови НАК "Нафтогаз України" свого брата Сергія. Далі був фігурантом гучних справ про «вишки Бойка», продаж нафтопродуктів групі Курченка. Ні в чому не винний. Уклав угоду зі слідством та заплатив 100 млн грн», – зазначив Куюн.

Тепер, як зазначає журналіст, пошук Google видає у пріоритеті ресурси з красивими та майже однаковими довідками та красивими фото Олександра Кацуби.

Раніше ми писали про те, що продукти для армії на мільярди гривень постачає фірма, пов'язана з екс-чиновником уряду Януковича Владиславом Якубовським.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK