«Укрпошта» запускає нову серію марок «Батальйон Пухнасті»: деталі

Новий благодійний поштовий випуск надійде у продаж у поштових відділеннях із 26 вересня.
«Укрпошта» запускає нову серію марок «Батальйон Пухнасті»: деталі
ілюстративне фото / facebook.com/ukrposhta

26 вересня «Укрпошта» введе в обіг благодійний поштовий випуск «Батальйон Пухнасті», що складається з двох поштових марок – Батальйон Пухнасті. Котики» та «Батальйон «Пухнасті». Собачки». Випуск присвячений незламному духу захисників України та їхнім чотирилапим друзям, які допомагають українським воїнам переживати тяжкі випробування війни.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

Читайте також:

У компанії зазначили, що поштовий випуск «Батальйон «Пухнасті» має благодійний характер, а кошти, отримані від продажу, будуть передані на підтримку притулків для тварин.

Повідомляється, що тираж кожної марки «Батальйон «Пухнасті». Котики» та «Батальйон «Пухнасті». Собачки». – 300 000 екземплярів. Номінал марки – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності вагою до 50 грамів), еквівалент – 15 грн. + 5,00 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на соціальні (благодійні) цілі). Кількість марок у аркуші – 6. Тираж конверту «Перший день» – 35 000 екземплярів, карток – по 30 000 екземплярів.

Також повідомляється, що дизайн нового поштового випуску розробила художниця Наталія Кохаль, а погашення спеціальним штемпелем «Перший день» відбудеться у Києві, 01001. При цьому придбати поштовий випуск можна з 26 вересня у відділеннях «Укрпошти» та у Поштовому маркеті.

ukrposhta.ua

Раніше ми писали про те, що "Укрпошта" спільно з Національним банком та депутатами розробили законопроект про розвиток фінансової інклюзії в Україні, що дозволить надавати фінансові послуги, у тому числі у відділеннях поштового оператора.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK