Співпраця між бізнесами: Україна та Японія підпишуть угоду про захист інвестицій

Японія готова інвестувати в Україну.
Співпраця між бізнесами: Україна та Японія підпишуть угоду про захист інвестицій
Кунінорі Мацуда та Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Україна та Японія посилять співпрацю у сфері бізнесу завдяки підписанню угоди про захист інвестицій та відкриттю офісу JETRO в Україні. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із послом Японії Кунінорі Мацудою, який завершує свою дипломатичну роботу в Україні.

"Японія готова інвестувати в нашу державу. Готуємося до підписання угоди про захист інвестицій. Та очікуємо на відкриття офісу JETRO (Японської організації зовнішньої торгівлі) в Україні. Усі ці кроки сприятимуть активній співпраці між нашими бізнесами", - сказав очільник уряду.

Читайте також:

Він висловив вдячність за підтримку Японією резолюцій ООН на користь України, Формули миру президента Володимира Зеленського, зокрема в частині ядерної безпеки, та за підписання безпекової угоди.

Прем'єр-міністр зазначив, що Японія надає Україні велику й неоціненну допомогу, особливо в гуманітарній сфері. До кінця року третина всіх машин для розмінування в Україні будуть саме японського виробництва. Крім того, Японія суттєво допомагає в медичній галузі.

Читайте також:

Шмигаль окремо подякував Японії за підтримку рішення країн G7 щодо надання Україні 50 млрд доларів від використання заморожених російських активів.

Раніше ми писали, що Експортно-кредитне агентство (ЕКА) підписало перший договір страхування від воєнних ризиків інвестиційного кредиту.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK