Видобуток нафти: Укрнафта в 520 разів збільшила дебіт свердловини на Полтавщині

Укрнафта збільшила дебіт свердловини до 104 тонн нафти на добу.
Видобуток нафти: Укрнафта в 520 разів збільшила дебіт свердловини на Полтавщині
Укрнафта збільшила дебіт свердловини в Полтавській області / ukrnafta.com

ПАТ "Укрнафта" провело капітальний ремонт свердловини в Полтавській області та збільшило її дебіт у 520 разів. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Зазначається, що капітальний ремонт проводився з метою дорозвідки башкирських відкладів у частині покладів родовища, що до цього були виділені як можливо продуктивні.

"До проведення капітального ремонту свердловина давала 5,2 тисячі кубометрів газу та 0,2 тонни конденсату на добу. Після виконання всіх операцій було отримано промисловий приплив нафти і газу. Початковий дебіт склав 104 тонни нафти, що в 520 раз більше, ніж було до ремонту, та 51,5 тис кубометрів газу на добу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зараз свердловина введена в дослідно-промислову експлуатацію. Це дасть змогу отримати додаткові геолого-промислові дані щодо покладу, що важливо для виконання оцінки запасів родовища в цілому.

Раніше ми писали, що в першому півріччі 2024 року ПАТ "Укрнафта" провело низку капітальних ремонтів свердловин, що дозволило отримати майже 5,3 тисячі тонн додаткового видобутку нафти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK