В Україні затримали 7 ділків, які намагалися торгувати "трофейною" зброєю росіян

У Дніпрі, а також у Закарпатській, Тернопільській та Житомирській областях затримано 7-х підпільних торгівців зброєю.
В Україні затримали 7 ділків, які намагалися торгувати "трофейною" зброєю росіян
В Україні затримали торговців "трофейною" зброєю / ssu.gov.ua

Служба безпеки та Національна поліція запобігли незаконному продажу трофейного озброєння та боєприпасів ще в чотирьох регіонах України. У Дніпрі, а також у Закарпатській, Тернопільській та Житомирській областях затримано 7-х підпільних торгівців зброєю. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Серед вилученого у фігурантів були російські гранатомети "Джміль", автомати Калашникова та понад 3 кг вибухівки.

Так, у Дніпрі затримано місцевого підприємця, який нелегально вивозив трофейну зброю з районів колишніх боїв на східному фронті, щоб продати криміналітету. Для прихованого зберігання засобів ураження фігурант обладнав схрон на території своєї СТО.

Читайте також:

На Закарпатті затримано 50-річного мешканця Берегово, який намагався підпільно продати автоматичну зброю, бойові гранати та велику партію тротилу. Усе це зловмисник ховав у підземному тайнику, який облаштував у лісі поблизу свого приватного будинку.

На Тернопільщині викрито ще двох ділків, що пропонували трофейну зброю через спеціалізовані інтернет-форуми, а потім поштою відправляли її "замовникам" як "автозапчастини".

Читайте також:

У Житомирській області на нелегальній торгівлі зброєю викрито трьох мешканців Коростеня, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки. Фігуранти вивозили засоби ураження з місць колишніх боєзіткнень на Сході України, де перебували як "волонтери", а потім продавали знайдене озброєння через особисті кримінальні зв'язки.

Затриманим повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Зловмисники перебувають під вартою. Їм загрожує до 7 років ув'язнення.

Раніше ми писали, що Служба безпеки та Національна поліція запобігли незаконному продажу трофейного озброєння та боєприпасів у п'яти регіонах України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK