Авіакомпанія з України літатиме з Праги до Києва та Львова: що відомо

Власний літак компанії Боїнг 737-800SF вже здійснив перший політ під прапором України та українськими реєстраційними знаками.
Авіакомпанія з України літатиме з Праги до Києва та Львова: що відомо
Bernd Dittrich / unsplash.com

Компанія "СУПЕРНОВА ЕЙРЛАЙНЗ" отримала права на експлуатацію повітряних ліній Львів – Прага та Київ – Прага із частотою 7 рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень. Права надано з визначенням строку дії прав: з 01.11.2024 на необмежений строк.

Про це повідомляє видання «Крила» із посиланням на наказ Державної авіаційної служби України №789 від 21.10.2024.

Читайте також:

Зазначається, що управлінню авіаційних перевезень доручено забезпечити направлення ТОВ "СУПЕРНОВА ЕЙРЛАЙНЗ" повідомлення про ухвалене рішення про видачу прав на експлуатацію повітряних ліній та оформлення відповідних документів про права на експлуатацію повітряних ліній. А до Міністерства закордонних справ України надіслано відповідну інформацію для оформлення призначень.

Також повідомляється, що авіакомпанія Supernova Airlines планує розпочати виконання польотів із Праги до Києва та Львова після відкриття повітряного простору.

Видання нагадує, що власний літак Боїнг 737-800SF авіакомпанії Supernova Airlines здійснив перший політ під прапором України та українськими реєстраційними знаками UR-NPA. А Supernova Airlines - це нещодавно створена дочірня компанія групи компаній NOVA, яка прагне забезпечити швидку доставку пошти, електронної комерції та вантажів магістральними маршрутами до та з України. Авіакомпанія отримала український сертифікат експлуатанта 6 січня 2023 року, що дає можливість розпочати вантажні авіарейси.

Раніше ми писали про те, що, за оцінками фахівців, Міжнародний Аеропорт "Київ" через війну вже отримав збитків на понад 500 млн євро.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK