Президент Зеленський готує ще один план: про що йдеться

Його мають підготувати та подати українцям до кінця року.
Президент Зеленський готує ще один план: про що йдеться
ілюстративне фото / rada.gov.ua

Володимир Зеленський готує ще один план. Для цього він доручив органам влади розробити пропозиції для так званого внутрішнього плану дій, який би допоміг країні вистояти в умовах війни. Ця ініціатива не є альтернативою до плану перемоги українського президента.

Про це повідомляє "ВВС Україна" з посиланням на кілька джерел у владі.

Читайте також:

Видання зазначає, що йдеться про документ, який стосуватиметься внутрішніх рішень у багатьох сферах – ВПК, оборона, економіка, соціальна політика та інші.

Повідомляється, що, за задумом президента, він, на відміну від його плану перемоги, що стосується західних партнерів, передбачатиме кроки, які має виконати Україна.

«Президент уже дав доручення щодо розробки цього плану. Його мають підготувати та подати українцям до кінця року. Мета – зробити все можливе, щоб зберегти єдність і досягти результатів у різних сферах розвитку країни», - повідомило джерело в команді Зеленського.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський у Верховній Раді представив План перемоги народним депутатам та українському суспільству, який складається з п'яти пунктів та трьох таємних доповнень та звернений до західних партнерів України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK