Григорій Козловський і ФК «Рух» оголосили про новий етап безкоштовної реабілітації поранених військових – на 10 млн.

Окрім цього, меценат нещодавно перерахував 2 мільйони гривень на протезування поранених.
Григорій Козловський і ФК «Рух» оголосили про новий етап безкоштовної реабілітації поранених військових – на 10 млн.
Григорий Козловский - почетный президент и основатель ФК "Рух"(Львов), меценат, бизнесмен / Пресс-служба

Футбольний клуб «Рух», засновник якого Григорій Козловський, разом з Emily Resort, повідомили про закупівлю медичного обладнання для реабілітаційного центру на суму 10 мільйонів гривень. Це дозволить пораненим військовим отримати безкоштовну реабілітацію на базі комплексу.

З початку війни клуб активно підтримує військових. На території Академії та комплексу Emily у Винниках реалізується проєкт, спрямований на лікування та реабілітацію не лише військових, а й цивільних осіб. Послуги надаються абсолютно безкоштовно.

Григорій Козловський підкреслив важливість реабілітаційного процесу, який складається з кількох етапів. Спершу проводяться консультації фахівців для визначення діагнозу, після чого розпочинається реабілітація. Завдяки новому медичному обладнанню проєкт стане ще ефективнішим.

«Ми працюємо на благо країни, допомагаючи пораненим захисникам та цивільним», — зазначив Козловський.

Окрім цього, меценат нещодавно перерахував 2 мільйони гривень на протезування поранених, які проходять реабілітацію в Superhumans Center, та ще 2 мільйони гривень направив до БО «БФ «Незламні» для допомоги воїнам.

Григорій Петрович Козловський активно підтримує благодійні ініціативи, зокрема допомогу дитячій лікарні «Охматдит». Він також заснував фонд «Рух у майбутнє», що надає підтримку ЗСУ, лікарням, пораненим і дітям, постраждалим від війни.

«Ми ніколи не стоїмо осторонь, коли йдеться про допомогу військовим та цивільним. Реабілітація – це важливий етап відновлення здоров’я наших захисників, і ми зобов'язані створити всі умови для цього», — додав Григорій Козловський, підкреслюючи важливість нових можливостей для повернення поранених до повноцінного життя.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK