Акції Трампа падають: скільки грошей втратив кандидат у президенти США за останні дні

Цінні папери Truth Social стали засобом для трейдерів Уолл-стріт робити ставки на перспективи повернення політика до Білого дому.
Акції Трампа падають: скільки грошей втратив кандидат у президенти США за останні дні
Scottsdale Mint / unsplash.com

Вартість частки Дональда Трампа в його соціальній мережі Truth Social впала на 900 мільйонів доларів з того часу, як віце-президент Камала Харріс вступила у виборчу кампанію замість Джо Байдена. За ці дні вартість акцій Trump Media & Technology Group знизилася приблизно на 23%.

Про це повідомляє CNN.

Читайте також:

Зазначається, що вартість домінуючої частки Трампа в соцмережі становила трохи більше $4 млрд станом на 19 липня, останній торговий день перед тим, як президент Джо Байден вийшов з гонки і підтримав Харріс. З того часу вона впала приблизно до $3,1 млрд.

Видання повідомляє, що акції Truth Social стали засобом для трейдерів Уолл-стріт робити ставки на перспективи повернення Трампа до Білого дому, оскільки ця соціальна мережа може стати платформою для президентських комунікацій, якщо Трамп переможе.

При цьому наголошується, що у червні ціна акцій Trump Media ненадовго підскочила після провального виступу Байдена на дебатах. Також акції знову підскочили минулого місяця після того, як Трамп пережив замах у Пенсільванії.

У той же час, як повідомляє видання, проект Трампа Truth Social ледь набирає популярність у світі соціальних мереж. Так, за даними Comscore, проаналізованими The Righting, у червні кількість унікальних відвідувачів Truth Social скоротилася на 38% порівняно з минулим роком, що стало третім місяцем спаду на платформі поспіль.

Видання нагадує, що Трамп є домінуючою фігурою в компанії, володіючи 114,75 млн акцій, будучи її головою та найпопулярнішим користувачем Truth Social.

Раніше ми писали про те, що Apple стала першою компанією, ринкова капіталізація якої досягла 3,5 трильйона доларів, оскільки вартість акцій технологічного гіганта різко зросла з того часу, як він представив свою розробку у сфері штучного інтелекту.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK