Колишній торговий центр Коломойського у Дніпрі виставили на продаж: яка стартова ціна

Торги відбудуться у системі електронних торгів OpenMarket 28 серпня 2024 року.
Колишній торговий центр Коломойського у Дніпрі виставили на продаж: яка стартова ціна
ТРЦ "Приозерний" / Фейсбук ТРЦ "Приозерний"

"ПриватБанк" виставив на продаж один з найбільших торгових центрів Дніпра ТРЦ "Приозерний". Торги відбудуться у системі електронних торгів OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) 28 серпня 2024 року.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на прес-службу банку.

Читайте також:

Наголошується, що ТЦ "Приозерний" є третім за площею торговим центром у Дніпрі (понад 32 тис. кв м) та має шість наземних поверхів, а також підземний поверх, де знаходиться паркінг та може бути облаштовано укриття.

Повідомляється, що початкова ціна продажу лоту становить 430 млн грн з ПДВ, а гарантійний внесок для участі: 5% від початкової ціни продажу майна (21,5 млн грн.), який буде зарахований у ціну продажу.

Крім того, як зазначає видання, додатково до ціни лота переможець електронних торгів зобов'язаний придбати кошти на суму 2,2 млн. грн з ПДВ.

Також видання нагадує, що Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду відхилив касаційну скаргу ТОВ "Місія-1", яку пов'язують з колишніми власниками ПриватБанку Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим, і залишив без змін рішення судів першої та апеляційної інстанцій, якими була підтверджена законність набуття права власності держбанку на торговельний центр "Приозерний".

Раніше ми писали про те, що Фонд держмайна продав готель "Козацький" у центрі Києва за 400 млн. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK