За працевлаштування безробітних роботодавцям компенсують ЄСВ, - Шуляк

Верховна Рада запровадила додаткові стимули для роботодавців створювати нові робочі місця.
За працевлаштування безробітних роботодавцям компенсують ЄСВ, - Шуляк
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт №6067, відповідно до якого роботодавцям компенсуватимуть частину витрат на оплату праці або ЄСВ за працевлаштування деяких категорій зареєстрованих безробітних. Про це повідомила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк.

"Роботодавець, який працевлаштує людину, що є зареєстрованим безробітним понад 6 місяців, отримуватиме від держави компенсацію ЄСВ протягом року", - пояснила вона.

Читайте також:

За словами Шуляк, держава компенсуватиме роботодавцю половину витрат на оплату праці працевлаштованого учасника бойових дій, молоді, самотніх батьків, батьків дітей із інвалідністю, осіб передпенсійного віку, осіб з інвалідністю та інших вразливих категорій громадян.

Депутатка наголосила, що відповідно до ухваленого законопроєкту зміниться розмір та тривалість виплати допомоги по безробіттю залежно від страхового стажу особи.

Раніше ми писали, що підприємці в Україні можуть отримати 6 500 грн компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK