У кого в Україні найвищі зарплати: ТОП-5 професій

У деяких випадках можна отримувати до 150 тис. грн. на місяць.
У кого в Україні найвищі зарплати: ТОП-5 професій
Headway / unsplash.com

Незважаючи на те, що рейтинг вакансій із високими зарплатами на порталах пошуку роботи в Україні стабільно очолюють IT-фахівці, топ-менеджери та військовослужбовці, є професії, де можна заробити до 150 тис. грн на місяць.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на дані порталів пошуку роботи та служби зайнятості.

Читайте також:

Видання наводить ТОП-5 професій із найвищим заробітком:

  • Стоматолог

Середня зарплата стартує від 40 тис. грн, але спеціалістам пропонують і понад 100 тис. грн. Зокрема, серед вимог для ортодонта на зарплату на рівні 70-120 тис. грн досвід роботи від 1 року, крім вищої медичної освіти, важливе знання сучасних методик та технологій у галузі ортодонтії.

  • Фахівець із продажу нерухомості

Менеджерам із продажу нерухомості в середньому пропонують зарплату на рівні 40 тис. грн. У вакансіях зазвичай вказують рівень доходу, що складається зі ставки та % від укладених угод. Агентства нерухомості обіцяють 50-150 тис. грн фахівцям із досвідом.

  • Трейдер

Середня заробітна плата спеціаліста з трейдингу становить 49 тис. грн. Компанії шукають професіоналів у різних галузях: трейдинг на ринку цінних паперів, фінансів, на криптобіржах, аграрній сфері, енергетиці. Наприклад, трейдер у енергетичній компанії може заробляти до 150 тис. грн. До обов'язків трейдера входить аналіз ринку електроенергії, здійснення операцій купівлі/продажу електроенергії на торгових платформах, розробка стратегій купівлі та продажу електроенергії на міжнародних ринках. Вимагають досвіду роботи на аналогічній посаді від 2 років, навичок роботи зі спеціальними платформами, досвід роботи з імпортом та експортом електроенергії.

  • Бізнес аналітик

За вакансіями бізнес-аналітика середня зарплата становить 40 тис. грн. Рівень доходу залежить від кваліфікації спеціаліста та результативності роботи. Також роботодавці вимагають досвіду, навичок роботи зі спеціалізованими програмами та базами даних, розуміння бізнес-процесів, уміння аналізувати та оптимізувати інформацію. На порталах пошуку роботи пропонують посади бізнес-аналітика в логістиці, газовій компанії, виробництві роботизованого обладнання. Зарплата може сягати 70 тис. грн.

  • Арматурник

Фахівці з ремонту та відновлення транспортних засобів можуть заробляти 40-80 тис. грн. Такий рівень доходу пропонують за вакансією арматурника в одному з київських автосервісів. Від кандидата вимагають досвіду роботи від 2 років. До обов'язків входитимуть: робота з розбирання/складання автомобілів середнього та вищого класу; ремонт пластику; заміна скла на автомобілях; дефектування автомобілів після ДТП при розбиранні.

Раніше ми писали про те, що в середньому оплата праці ІТ-фахівця складає 90 тисяч гривень на місяць, а військовослужбовці мають змогу отримувати середню зарплату у 100 тисяч.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK