Кабмін вніс зміни до порядку бронювання військовозобов'язаних: кого стосується

Зміни стосуються бронювання працівників підприємств, які залучені до відновлення майна об'єктів критичної інфраструктури.
Кабмін вніс зміни до порядку бронювання військовозобов'язаних: кого стосується
Ілюстративне фото / Getty Images

У вівторок, 14 травня, Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Читайте також:

За інформацією нардепа, зміни спрямовані на створення необхідних умов для бронювання працівників підприємств, установ й організацій, паливно-енергетичного комплексу та їх підрядних організацій, які здійснюють будівництво, ремонт, відновлення, надання послуг, виготовлення та/або поставку обладнання, інші інженерно-технічні заходи, що спрямовані на відновлення зруйнованого/пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ майна об'єктів критичної інфраструктури, безперебійне функціонування Об'єднаної енергетичної системи та газотранспортної системи України в особливий період.

Читайте також:

Мельничук додав, що перелік таких підприємств визначить та затвердить Міністерство енергетики України.

Раніше ми писали, що в Україні 18 травня набуде чинності новий закон про мобілізацію, згідно з яким держслужбовці категорії "Б" та "В" будуть бронюватися на 50% від їхньої кількості.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK