Метро Києва збільшить інтервал руху поїздів через дефіцит фахівців

У Київському метрополітені дефіцит спеціалістів робітничих професій.
Метро Києва збільшить інтервал руху поїздів через дефіцит фахівців
Київський метрополітен / kyivcity.gov.ua

У КП "Київський метрополітен" виник гострий дефіцит фахівців робітничих професій. Враховуючи поточну кадрову ситуацію, найближчим часом будуть змінені графіки руху поїздів на всіх лініях підземки. Про це повідомляє КМДА.

Читайте також:

"Інтервали між поїздами будуть збільшені орієнтовно на одну хвилину в між "пік" та на 45 секунд у "пікові" години", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в КМДА, метрополітен відчуває гострий дефіцит фахівців робітничих професій, зокрема, машиністів електропоїздів - 83 вакансії, електромеханіків - 48, токарів і слюсарів за відповідними напрямами - 161. 

Читайте також:

Зазначається, що причиною збільшення кількості вакансій є частково вимушена міграція, специфіка професій і мобілізаційна робота у зв'язку з воєнним станом. Зокрема, близько 7% метрополітенівців нині перебувають у лавах ЗСУ, і їхня кількість постійно збільшується. 

Раніше ми писали, що в Києві з 1 квітня 2024 року транспортна карта буде коштувати 75 грн замість 50 грн. Збільшення ціни є вимушеним кроком через собівартість виготовлення картки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK